Vuoden 2021 vuosikokouksen jatkokokous

Tervetuloa vuosikokouksen jatkokokoukseen!

Pähkinärinne-Seuran varsinainen vuosikokous pidetiin koronan vuoksi huhtikuussa 2021 etäkokouksena, jolloin sääntöjen puitteissa ei voitu valita uutta hallitusta. Henkilövaalit vaativat tarvittaessa suljetun lippuäänestyksen, jota ei etäaikaan pystytty toteuttamaan. Pandemia-ajan rajoitukset ovat lieventyneet ja pääsemme vihdoin tapaamaan toisiamme.

Kokous pidetään 17.11.2021, klo 18. Pähkinärinteen koululla. Sisäänkäynti Pähkinäpolun puolelta. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.


Suosittelemme tilaisuudessa kasvomaskin käyttöä. Tarjoamme kasvomaskit tilaisuuteen osallistuville.

Jatkokokouksessa
• Pähkinärinne-Seuralle valitaan uusi hallitus
• Hallitus on aktiivisesti puolustanut Lammaslammen ja sen lähiluonnon merkitystä luonto- ja virkistysalueena sekä viljelypalsta-alueen säilyttämistä nykyisellä paikallaan. Hallitus tulee esittämään tilaisuudessa aloitteen tekemistä luontokokonaisuuden ja palstojen kehittämistä Lounais-Vantaan vetovoimatekijänä. Palstatoimikunnan jäsen, palstaviljelijä Jarmo Lounassalo esittelee jo tehtyjä toimenpiteitä ja kertoo mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan rahoituksesta liittyen lähiluontokokonaisuutta koskevaan aloitteeseen ja lähipalstojen säilyttämiseen, sekä tehdään tarvittavat päätökset asioista.
• Tehdään päätös hallituksen esittämistä sääntömuutoksista. Muutos päivittää säännöt nykyaikaan, sekä tuo käyttöön uudenlaisia jäsenyyksiä ja yhteistyömahdollisuuksia. Ehdotuksen sisältöön on mahdollista tutustua koululla ennen kokousta, sekä kokouksen aikana.

Hallituksen puolesta toivommekin runsasta osallistumista tilaisuuteen ja vilkasta keskustelua asuinalueemme vetovoiman kehittämisestä sekä palstojen tulevaisuudesta.

Luontokokonaisuuteen, sekä sääntömuutokseen liittyvät kysymykset voit esittää sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@pahkinarinneseura.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *