Vuosikokous 2021

Pähkinärinne-seura ry:n sääntöjen määräämä vuosikokous pidetään keskiviikkona 7.4.2021 Teams etäkokouksena klo 18 alkaen.

Kokouksessa käsitellään seuran sääntöjen määräämät asiat. Tiedotamme ja keskustelemme seuramme tulevasta toiminnasta. Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi vuosikokouksessa ei järjestetä henkilövaaleja. Uusi hallitus valitaan uudessa kokouksessa rajoitusten sen salliessa. Nykyinen hallitus jatkaa tehtävässä toistaiseksi.

Halutessasi osallistua kokoukseen sinun tulee pyytää Teams kokouslinkki sähköpostilla sihteeriltä. Pyyntö tulee lähettää viimeistään 6.4 klo 12 mennessä osoitteeseen sihteeri@pahkinarinneseura.fi.

Voit myös kutsua kokoukseen seuran toiminnasta tai alueen kehittämisestä kiinnostuneita uusia Pähkinärinteen asukkaita. Heidän yhteystietonsa tulee lähettää sihteerille kokouslinkin lähettämistä varten 6.4 klo 12 mennessä. Huomioithan, että sähköpostiosoitteesi, tai nimesi saattaa näkyä myös muille kutsun saaneille, sekä tilaisuuteen osallistuville.


Vuosikokouksen jälkeen voitte jäädä keskustelemaan toimista palsta-alueen käytön jatkamiseksi. Olemme varmistaneet palstojen vuokrauksen vuoden 2023 loppuun. Sitovia päätöksiä kaupunki ei ole vielä tehnyt. Lammaslammen kaavan 121400 käsittely alkaa syksyllä 2021 osallistumis-ja arviointisuunnitelmalla. Valmistautumalla ja tiedottamalla hyvin voimme vaikuttaa Lammaslammen ympäristöön ja palstojen säilymiseen 2023 jälkeenkin.

Seuran hallitus ehdottaa vuoden 2021 maksuiksi seuraavaa:

  • Jäsenmaksu 10€
  • Palstamaksu 40€(palstanhaltijan maksu on siis yhteensä 50€).

Palstoja vuokrataan vain jäsenille (1 palsta /jäsen).

Alla luettavissa:

Tervetuloa etäkokoukseen!