Viljelypalstat

Viljelypalsta-alueen kartta, viitteellinen

Pähkinärinne-seura vuokraa Lammalammen länsipuolella olevia viljelypalstoja alueen asukkaille. Palstan vuosivuokra on 30€ vuonna 2019. Lisäksi 10€ lisämaksu sähkökaapelin korjaustyön takia.

Mikäli olet kiinnostunut palstan vuokraamisesta, ota yhteyttä seuran pehtooriin.

Kalervo Haverinen

tulevia tapahtumia

30.9.2018  sunnuntaina sadonkorjuu

12.10. 2018  vesi suljetaan

Palstatoimikunta valittiin 6.11.2013

Kullervo Nykänen

Seppo Lindqvist

Marjut Kivistö

Jarmo Lounassalo

Arno de la Chapelle

PÄHKINÄRINTEEN PALSTAVILJELIJÄT, toimintamalli

Toimintamme perustuu yhdessä toimimiseen. Kevään, kesän ja syksyn talkooviikot luovat yhteisöllisyyttä. Kausi alkaa keväällä tapaamalla uudet ja vanhat naapurit siivoustalkoissa.  Kasvien ja työkalujen vaihtaminen, sekä muiden vapaaehtoinen auttaminen on meille tärkeää toimintaa palstoilla. Annamme myös kasvien kasvaa niiden luonnollisiin mittoihin. Sadonkorjuujuhlassa päätetään kausi iloisesti yhdessä.

PÄHKINÄRINTEEN PALSTAVILJELIJÄT, säännöt (tarkistettu 1.3.2017)

• Palstojen tuotteet ovat viljelijöiden yksityisomaisuutta myös sinne tuodut tarvikkeet
  • Älä kulje palstojen poikki äläkä tallaa istutuksia. Jokaiselle palstalle on oltava kulkutie tavaroiden ja kottikärryjen kuljettamista varten
  • Viljelijän on huolehdittava että puutarhapalstat, kulkuväylät sekä koko palstaympäristö pysyvät siistinä
  • Kottikärryt ja muut lainattavat sekä omat tavarat on palautettava välittömästi käytön jälkeen omille paikoilleen. Koskee myös puutarhakalusteita
  • Maatumaton jäte on vietävä pois palstalta
  • Pidäthän koirasi alueella kytkettynä
  • Jos huomaat jotain epäkohtia ( esim. vesiletkuissa vuotoja ) ota yhteys pehtooriin
  • Äänekäs ja muita häiritsevä käyttäytyminen ei ole soveliasta alueella. Anna jokaiselle oma rauha.
  • Jos palstaa ei viljellä tai hoideta vuoden aikana, seuraavan vuoden alusta siirtyy palsta jonossa seuraavalle.

Palstalaiset lähestyvät kaupungin virkamiehiä alla olevilla kirjelmillään sopimussääntöjen uusimiseksi.

Vantaan palstaviljelyalueiden yleiset järjestyssäännöt vuodelta 2015

124849_VANTAA_SAANNOT_2015